casa pasiva si eficient energetic

Izodom Romania  importa elemente pentru construcţii realizate prin tehnologia ICF. Gama noastră de produse cuprinde aproape o sută de tipuri de cofraje pentru construcţii, două tipuri de panouri izolatoare moderne ca şi elemente de izolaţie pentru pereti, planşee si acoperişuri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

CONSTRUIRE RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

Construcţia cu cofraje Izodom este foarte simplă, singurele dotări necesare pe şantier fiind fierăstraiele pentru polistiren, şi pompele de beton. Realizarea de pereţi interiori şi exteriori, fundaţii, pereţi despărţitori, pereţi portanţi şi planşee fiind usor de realizat.

GAMĂ LARGĂ DE APLICAȚII

Formele Izodom au fost utilizate la construcţia a zeci de mii de clădiri: locuinţe, vile, blocuri de apartamente, spitale, şcoli, grădiniţe, precum şi clădiri industriale.

PROFESIONALISM

Case construite cu tehnologia Izodom sunt în toate ţările UE, în Orientul Apropiat, Rusia, Turcia şi Ucraina, Australia, America de Sud sau Noua Zeelanda

Izodom

Acest produs se comercializează de 28 de ani pe piata mondială in 41 de tariși avem realizate peste 20.000 de imobile, eficiente energetic si pasive.

Pe baza ordinului guvernamental de la Ministerul Dezvoltarii  Regionale si Administrației Publice – MDRAP nr. 386/2016, pentru modificarea și completarea Reglementarii tehnice “Normativ privind calculul termotehnic al elementor de construcție ale clădirilor” indicativ C107-2005 aprobată prin Ordinul Ministrului transporturilor, construcțiilor și turismului nr. 2.055/2005 și care a intrat in vigoare in 21.04.2015, incepand cu anul 2018 nu se va mai permite construirea de clădiri administrative in România, care sa depasească nivelul de emisii de CO2 impus pentru incălzire, iar din 2020 aceste reglementări se vor aplica firmelor și persoanelor private care vor construi imobile.

Izodom Banat-Crisana

Incă de la inceput, am mers pe premisa că un client mulțumit este cea mai bună formă de promovare. Am urmarit cu atenție respectarea și aplicarea cu strictete a sistemului calității implementat la toate nivelele, astfel incat familia dumneavoastră să beneficieze de cel mai ridicat nivel confort in casa Izodom transformand-o astfel in căminul perfect.

Ca și reprezentant exclusiv al Izodom Romania pe zona Banat-Crisana (judetele Caraș-Severin, Timiș, Arad si Bihor), firma Astalas 2N SRL vă ofera servicii de consultanță, proiectare și construcție a casei dumneavoastră utilizand tehnologia ICF furnizată de Izodom Romania.