56555945_474621156408804_8250598447237824512_n

Anvelopa casei dumneavoastră este performantă daca este corect realizată si toate elementele componente sunt performante din punct de vedere energetic si fonic. Astfel, prin colaborarea cu Barrier, am atins toate cerintele necesare in realizarea casei Izodom oferindu-vă astfel un maxim de confort sa va puteti bucura alaturi de cei dragi.

Ferestre și uși pentru case pasive

Aceasta este categoria de ferestre și uși pentru case pasive de la Barrier®. Profilele REHAU de top, Geneo PHZ®, conferă caracteristici izolatoare și de stabilitate optime.

Veți găsi în Barrier®  un partener de încredere, ce vă va fi alături pe tot parcursul procesului de alegere, configurare și instalare a noilor ferestre și uși. Satisfacţia oferită de produsele de calitate care își găsesc locul integrându-se perfect în locuinţele românilor este de neegalat.

Pentru aceasta suntem mereu pregătiți să inovăm, să contribuim activ, să ne asumăm responsabilităţi și proiecte pe care le ducemîntotdeauna la bun sfârșit cu onestitate, încredere și oferind soluții personalizate, simple și fabile pentru orice tip de locuință.

De calitatea produselor Barrier®  se bucură deja mii de români. Ne dorim ca, în viitor, numărul acestora să crească. De aceea, relația cu partenerii și clienții noștri este foarte importantă pentru noi.Veţi vedea că exigenţa cu care tratăm fiecare proiect în parte vine din dorinţa de a face totul pentru liniștea și confortul dumneavoastră!

BARRIER 100 PHZ

BARRIER 80+

BARRIER 70