Veți economisi timp!

Construcția unui etaj de dimensiune medie durează doar 2 până la 3 zile, în vreme ce construcția întregii case, de la fundație la acoperiș, nu va dura mai mult de câteva săptămâni.

Veți proteja mediul!

O casă eficientă energetic contribuie la evitarea a cel puțin 18 tone de emisii de CO2 pe an! Un necesar energetic mic poate fi satisfăcut prin generarea solară, panouri fotovoltaice și alte surse ecologice de energie pură.

Nu veți irosi spațiu!

Pereții construiți cu tehnologie Izodom sunt mai subțiri față de cei obișnuiți cu același indice de performanță termică. Prin urmare, se pot obține până la câțiva metri de suprafață utilă suplimentară neobstrucționată de pereți.

Veți economisi bani!

Veți achita facturi de 10 ori mai mici! Dacă la construcția casei dvs. s-au folosit elemente Izodom, veți plăti mai puțin pentru încălzire și aer condiționat. Plasticul spumat folosit
pentru a fabrica pereții din elemente asigură o răcoare plăcută vara și o reținere eficientă a căldurii iarna.

Avantajele casei Izodom

Construieste in tehnologia IZODOM si Ccheltuielile cu incalzirea locuintei scad cu pana la 90%.

mai mult

Tehnologia ICF

Societatea utilizează materiale de cea mai bună calitate, de la BASF Germania: EPS alb, Neopor cenuşiu - EPS cu adaos de grafit pentru caracteristici izolatoare mai bune.

mai mult

Barrier – ferestre si usi

Anvelopa casei dumneavoastra este performanta daca este corect realizata si toate elementele componente sunt performante din punct de vedere energetic si fonic.

mai mult